Innbruddsalarm i Nordland

Vi tilbyr innbruddsalarmer for selskaper og private anlegg og har kunder fra bedrifter, så vel som butikker, restauranter og forhandlere. Vi leverer også innbruddsalarmer til kommune, helse- og omsorg og skole, kritisk infrastruktur og hjem med store verdier, for økt trygghet og sikkerhet. I Nordland har vi kunder i Mo i Rana, Krokstrand og Storforshei. Vi er alltid på veien, og har med det god beredskap i alle byene på Helgeland.

Å investere i en innbruddsalarm er en selvfølge for mange bedrifter og enkeltpersoner i dag. Hensikten med en innbruddsalarm er at den utløses så tidlig som mulig når noen gjør et innbrudd. Hos oss finner du et komplett utvalg og omfattende produktspekter innen innbruddsalarmer.

Avtal gratis befaring
eller videobefaring!

  • Er det vanskelig å utføre årlige kontroller i tide?
  • Ønsker du mer kontroll og høyere grad av sikkerhet på din eiendom?

FYLL UT SKJEMA OG FÅ GRATIS BEFARING

Eksperter innen innbruddsbeskyttelse og bedriftsalarmer

Prosero har lang erfaring og spesialistkompetanse når det gjelder innbruddsbeskyttelse i form av innbruddsalarmer og bedriftsalarmer, og er sertifisert for alarmklasser 1–4. Vi jobber ikke med ferdige pakkeløsninger når det gjelder innbruddsalarmer eller bedriftsalarmer – for oss er hver og hvert oppdrag unikt.

Som trygge leverandører av innbruddsalarmer for alle typer anlegg, uansett størrelse og kompleksitet, kan vi tilby alt fra mindre systemer til de største og mest avanserte. Hvis du trenger råd eller støtte i startfasen, har vi erfarne, kvalifiserte ingeniører som hjelper til med riktig planlegging før du installerer innbruddsalarmer.

30

Går du med planer om å installere innbruddsalarm?

Vi i Nordland Lås & Sikkerhet AS er spesialister på maskinvare, programvare og nettverk innen innbruddsalarmsystemer. Vi utfører alltid en grunnleggende undersøkelse for å finne den beste løsningen for innbruddsalarmer for nettopp dine eiendommer. Ta kontakt med oss hvis du har store verdier du ønsker å sikre. Vi tilpasser innbruddsalarmer ut fra dine behov og krav.

32

Hvordan fungerer en
innbruddsalarm?

Innbruddsalarmer fungerer på forskjellige måter, avhengig av hva slags alarm man har valgt. Grunnleggende for de fleste innbruddsalarmer er at en alarm utløses når det oppdages et innbrudd. Det kan enten være en alarm med lyd eller alarm som ikke lager lyd, en såkalt stille alarm. Denne alarmen går via innbruddsalarmen direkte til din alarmsentral eller et sikkerhetsselskap. I Bodø og Mo i Rana er det flere sikkerhetsselskaper som våre kunder benytter seg av.