Kameraovervåking i Nordland

Vi i Nordland Lås & Sikkerhet AS har lang erfaring og høy kompetanse på kamerainstallasjoner og nettverk. Over hele Helgeland har vi montert pakkeløsninger for små og mellomstore anlegg, og vi skreddersyr også løsninger for kunder som trenger store, avanserte kamerasystemer. Vi har samarbeid med andre bedrifter internt i Prosero-gruppen som har høy kompetanse innenfor IT, analyse og integrasjon med andre systemer for optimal funksjonalitet.

Avtal gratis befaring
eller videobefaring!

  • Er det vanskelig å utføre årlige kontroller i tide?
  • Ønsker du mer kontroll og høyere grad av sikkerhet på din eiendom?

FYLL UT SKJEMA OG FÅ GRATIS BEFARING

31

Kameraovervåking – næring
og privat

Vi har kameraovervåking og kamerasystemer for næring og private anlegg og har kunder over hele Nordland. Vi leverer til butikker, restauranter og næringsbygg. Vi i Nordland Lås & Sikkerhet AS leverer også innbruddsalarmer til kommune-, helse- og omsorgssektoren samt skole. Har du utfordringer med innbrudd, tyveri og uvedkommende på din arbeidsplass eller ditt hjem, ikke nøl med å ta kontakt. Våre rådgivere er eksperter på å finne rett kameraanlegg til deg, enten om det er privat eller næring.

31

Går du med planer om å etablere kameraovervåking?

Kameraovervåking er alt fra enkelstående kameraoppsett med stillbilder, til komplette overvåkingssystemer med flere kameraer, videoer, bevegelses- og temperatursensorer. Det er mye å tenke på ved opprettelse av et overvåkingsystem, alt fra personvernhensyn til størrelse på anlegg, hva det skal reagere på og hvor detaljert man vil overvåke. Det vil derfor være anbefalt å bruke en sertifisert installatør som Nordland Sikkerhet & Lås. Våre rådgivere er tilgjengelig for å hjelpe deg med planleggingen, valg av produkter og systemer og installasjon.