Låsesmed i Mo i Rana

Nordland Lås & Sikkerhet AS er en moderne låsesmed, men vi har også andre tjenester og produkter relatert til vår bransje.

En låsesmed er en person som installerer, reparerer og utfører service på forskjellige låssystemer. Det kan være mekaniske, elektromekaniske og elektroniske låssystemer. I tillegg kan det være låser og beslag i tre-, stål- eller aluminiumsdører. Som låsesmed vil man også være innom dørlukkere, svingdører, safer, og andre typer dører eller låsmekanismer.

Vi i Nordland Lås & Sikkerhet AS har bred kompetanse, og synes alle prosjekter innen vårt fag er spennende.

Avtal gratis befaring
eller videobefaring!

  • Har du behov for å bytte lås?
  • Ønsker du digital/elektronisk lås på dine dører?
  • Trenger du hjelp av en låsesmed?

FYLL UT SKJEMA OG FÅ GRATIS BEFARING

Nordland Lås & Sikkerhet AS på Helgeland

Vi leverer tjenester til hele Nordland, men vårt primærområde er Helgeland, fra fylkesgrensen mot Trøndelag i sør til Polarsirkelen i nord. Tradisjonelt har vi hatt flest kunder i Mo i Rana. I de senere år har vi sett en endring i dette, og Mosjøen, Sandnessjøen, Nesna, Lurøy og Brønnøysund, er områder hvor vi ukentlig har serviceoppdrag eller montering. Grunnen er stadig økende krav til kvalitet og sikkerhet blant våre kunder, kombinert med god infrastruktur i store deler av Nord-Norge gjør at vi raskt kan være på plass. Fleksibilitet og effektivitet er en av våre styrker, vi har mange ansatte som store deler av dagen er på oppdrag i distriktet – da er vi ikke langt unna om noe skulle dukke opp.

Nøkkelkopiering og nøkkelfiling

Hos oss har vi en egen butikk som hjelper deg med nye nøkler til de fleste låser. Er det postkassenøkkel, dørnøkkel, systemnøkkel eller andre nøkler, kom innom eller ta kontakt. Vi er fleksible og effektive, og vi lager de fleste nøklene mens du venter. Systemnøkler må produseres og leveres normalt i løpet av to arbeidsdager. I vår butikk har vi et stort utvalg av låser, nøkler, dørvrider og håndtak samt mange andre sikkerhetsprodukter.

Velkommen!