Om oss

Nordland Lås & Sikkerhet AS ble stiftet i 1995 og holder til i Mo i Rana ved porten til Mo Industripark i Halvor Heyerdahls vei 4. Her er vi etablert med butikk, kontorer og lager. Vi er i dag 12 ansatte. Flere av disse har jobbet som låsesmeder i 10-20 år. Nordland Lås & Sikkerhet AS er rustet til å betjene alle typer kunder i hele vår region. Geografisk favner det om hele Nordland men med fokus på Helgeland. Helt siden starten har vi vært et lisensiert TrioVing Sikkerhetssenter.

Vi ønsker å være din leverandør og samarbeidspartner innen lås, beslag, adgangskontroll, alarm, kameraovervåkning og dokumentasjon. Hvis du er ute etter de beste og mest fleksible løsningene, trygghet og tillit samt tilgjengelighet så burde Nordland Lås & Sikkerhet AS være ditt valg. Vi har satt kvalitet som det viktigste kriteriet i vår daglige drift. Kvalitet på våre produkter, kvalitet i våre ansatte og kvalitet i vår dokumentasjon og internkontroll. Det er kvalitet og ikke pris som i ytterste konsekvens kan redde liv i en nødsituasjon hvis brannalarmen går og nødutgangene må fungere.

Dokumentasjon har blitt et svært viktig område innen våre leveranser. Nordland Lås & Sikkerhet AS er en av få låsesmeder i Norge som er lisensiert Probe-Partner. Probe er et styringsverktøy for prosjekter, arbeidsordrer, servicerapporter, timeregistrering, serviceavtaler m.m. Styringsverktøyet viser fremdrift på leveranse og montasje i sann tid samt utførelse og historikk på dører og dørmiljø. Dette blir lagret for all ettertid.

Med over 20 års erfaring besitter vi svært god kunnskap om offentlige krav, regelverk og optimale løsninger som kan imøtegå enhver kunde sitt behov. Nordland Lås & Sikkerhet AS utarbeider beskrivelser og beslagslister. Vi produserer egne mekaniske patenterte låsesystemer lokalt hos oss. Vi utfører oppdrag både for det offentlige og det private, herunder arkitekter, byggherrer, entreprenører, eiendomsforvaltere, større og mindre bedrifter og sluttbrukere.

En del av
Prosero Security Group

Fellesnevnerne for selskapene våre er høye kunnskap- og servicenivåer, fornøyde kunder og en sterk plassering i det lokale markedet. Som en del av Prosero kan selskapene våre opprettholde et nært forhold til kundene sine og samtidig tilby den store organisasjonens sikkerhet og konkurranseevne.

Dette betyr at vi kan tilby kundene våre et komplett utvalg av produkter og tjenester og være en sikkerhetspartner som alltid er tilgjengelig og tar et langsiktig ansvar for kundene våre.

Proseros desentraliserte modell gjør det mulig med hurtig tilvekst, større ansvar og nærhet til kundene. Å være nær det lokale markedet gjør det mulig for Prosero å tilpasse seg de lokale forutsetningene og samtidig dra nytte av tjenestetilbudene og best praksis i det nordiske nettverket.

Prosero er etablert på over 150 plasser i hele Nord-Europa og omsetter for over 4 milliarder SEK årlig. De lokale selskapene har i høy grad ansvar for sitt selskap og sitt resultat.